Börja skrapa

Om du gillar skraplotter och aldrig har skrapat skraplotter på nätet tidigare så har du verkligen missat något. Om du skrapar lotter på nätet får du tillgång till ett enormt stort utbud av skraplotter som du kan vinna riktigt fina pengar på. Där kan du vinna flera miljoner direkt på skrapet och vinster som till exempel 55 000 kr i månaden i 5 år. Så vad väntar du på? Det är bara att registrera dig på en skraplottsajt och börja skrapa. Så här gör du:

Så kommer du igång med skraplotter på nätet

1. Välj ut en skraplottsajt som ger dig en bra spelkänsla, många gratisskrap och som har ett stort utbud av skraplotter. Sådana sajter hittar du här på skraplotter24.com. Testa gärna att skrapa lotterna för låtsaspengar innan du bestämmer dig.

2. Registerera dig. Det tar inte ens en minut att registrera sig på en skraplottsajt. Du fyller bara i ditt namn, ditt födelsedatum och din e-postadress, samt väljer ett användarnamn och ett lösenord. Ibland måste du också uppge din adress och ditt telefonnummer.

3. Ta emot dina gratis skraplotter! Alla de skraplottsajter du hittar här på skraplotter24.com ger sina nya spelare ett antal gratis skraplotter. Du kan få hela 15 – 20 gratisskrap utan att du ens har satt in några pengar på ditt nyöppnade skraplottskonto. Det är riktigt bra.

4. Skrapa dina gratis skraplotter. Självklart ska du först och främst skrapa dina gratislotter som du kan vinna riktiga pengar på.

5. Sätt in pengar på ditt skraplottskonto. Om du vill fortsätta att skrapa skraplotter är det bara att sätta in pengar på ditt skraplottskonto med ditt bankkort eller din e-plånbok så kan du fortsätta att skrapa på en gång. Du kan även göra en banköverföring men då tar det några dagar innan pengarna sitter på ditt skraplottskonto.

Få 50 kr gratis