Tialotter

År 1999 introducerades Svenska Spels succélott tialotten. Den påminner om den klassiska och omåttligt populära trisslotten och det är i princip bara lottpriset och vinsterna som skiljer dessa skraplotter åt. En tialott kostar som namnet antyder bara 10 kronor och den högsta vinst du kan vinna är 100 000 kr.

Idag finns det fyra olika tialotter att välja på och därför ska vi på skraplotter24.com titta närmare på dessa skraplotter.

Tialott Stjärnvinsten. Stjärnvinsten är den allra populäraste tialotten och fungerar i praktiken som en vanlig trisslott och andra klassiska skraplotter. Du ska skrapa nio fält och om du får tre likadana belopp så har du vunnit det beloppet.

Tialott Tre i rad. Ja, eftersom dessa skraplotter heter som de gör vinner du alltså om du får tre horisontella, vertikala eller diagonala ringar eller kryss i rad. Du vinner det belopp som står angivet intill vinstraden.

Tialott 17 eller mer. Du skrapar fram ett antal siffror och summerar dem. Om du får 17 eller mer på en rad eller en kolumn har du vunnit det belopp som står angivet under skrapfältet ”vinst”.

Tialott Mitt emellan. Den här tialotten skiljer sig en hel del från andra skraplotter och är en riktigt rolig skraplott. Först skrapar du två fält som heter ”lågt nummer” och ”högt nummer”. Sedan skrapar du fram ”mitt nummer” och om detta nummer befinner sig mellan högt och lågt nummer har du vunnit det belopp som döljer sig bakom vinstfältet.

Få 50 kr gratis