Välja skraplott

Det finns två orsaker till att man skrapar skraplotter: för att det är spännande och för att man vill vinna pengar. När du ska skrapa en skraplott bör du därför välja en lott som ger dig den spänning du vill ha och som har en vinstplan som passar bäst för just dig. Nu ska vi på skraplotter24.com därför visa dig vad du bör tänka på när du väljer skraplott.

Mer spänning eller snabbt resultat?

Många skraplotter har nio fält som du ska skrapa och om tre likadana symboler döljer sig under fälten har du vunnit. Dessa skraplotter ger en kort stunds spänning och passar bra för dig som snabbt vill veta om du har vunnit eller inte.

Om du istället vill få mer spänning för pengarna bör du välja en skraplott som har fler fält än nio. Hos Svenska spel, till exempel, kan du skrapa dubbeltriss som har 18 skrapfält samt skrapkryss, skrappyramiden eller skrapbingo som har massor av skrapfält och som ger dig en lång tids spänning. Det finns liknande skraplotter även hos andra spelbolag som erbjuder skraplotter på nätet.

Vinna mycket eller ofta?

Du bör alltid titta på hur skraplottens vinstplan ser ut. Vissa skraplotter har en vinstplan som innehåller riktigt stora vinster, vilket är bra för dig som vill ha chansen att vinna riktigt stort, men å andra sidan är det inte lika enkelt att vinna på dessa skraplotter.  Om du vill vinna ofta så finns det skraplotter som ofta ger vinstutdelning men då är vinsterna inte lika stora. Så det är helt upp till dig om du vill få chansen att vinna mycket eller ofta.

Få 50 kr gratis