Gratis skraplotter

Om du inte har skrapat lotter på nätet tidigare har du möjlighet att komma över gratis skraplotter. Eller snarare, även om du har skrapat skraplotter på nätet tidigare men vill testa att skrapa lotter på en ny sajt kan du få gratis skraplotter som välkomstgåva. Det finns flera skraplottsajter och andra spelbolag online som ger dig den möjligheten. Det enda du behöver göra är att registrera dig på en sajt som erbjuder gratis skraplotter (det tar inte ens en minut att registrera sig) och sedan får du dina lotter som du skrapar direkt på nätet. Du behöver inte ens sätta in pengar på ditt skraplottskonto och om du vinner så vinner du naturligtvis riktiga pengar som du kan plocka ut och det är ju naturligtvis hur bra som helst. Du binder dig inte på något sätt och kan strunta i att spela vidare om du inte gillar sajten.

När du vill få gratis skraplotter får du förvisso inte en hel hög med skraplotter eller lotter för hundratals kronor. Det vanligaste är att man får 1 – 2 skraplotter eller 50 kronor att skrapa för, men vad gör det? Du kan ju vinna stort ändå. Och om du vinner en mindre summa pengar kan du skrapa vidare om du vill och får då ännu fler vinstchanser.

Här hittar du gratis skraplotter

I skrivande stund kan du få 2 gratis skraplotter hos Extra Spel och 50 kronor att skrapa för hos karamba.com, Scratch2Cash och PrimeScratchCards.com. Alla dessa skraplottsajter har ett suveränt utbud av skraplotter och är mycket pålitliga, för annars skulle vi på skraplotter24.com aldrig tipsa om dessa sajter.

 

Få 50 kr gratis